Communicator Op Energetisch Niveau
Roberta Aiello
  • © 2024 Roberta Aiello Contact 0

Roberta Aiello

Dierencommunicatie - met een zweefvlieg

Dierencommunicatie-MetEenZweefvlieg
Ik ben al een tijdje bezig om foto's te maken van bloemen en planten zodat ik daar over kan schrijven in mijn blog. Maar heel vaak als ik een mooie foto wilde maken kwam er een insect op de bloem zitten of vloog net weg. Nu dacht ik dat het wel leuk zou zijn om een serie te maken waarbij ik kort communiceer met de insecten. Deze zweefvlieg is de eerste en vond hem verschrikkelijk grappig. Ik hoop dat jullie dit gesprek ook leuk zullen vinden. Veel plezier.
Mijn naam is Roberta. Heb jij een naam?
Nee, daar doen wij niet aan.

Wat voor soort zweefvlieg ben je?
Maakt dat wat uit? Nee toch zeker? Ik ben blijkbaar een zweefvlieg, en dat is alleen maar een naam die jullie ons gegeven hebben. Zoom zoom is ook goed of zweef zweef. Voor ons maakt het niet uit hoe je ons noemt we luisteren toch niet.

Sorry dat ik zo hard zit te lachen. Je bent erg grappig.
Geeft niks. Het is de waarheid. Jullie nemen dingen zoals namen veel te serieus. Want het maakt niks uit wat voor naam je iets geeft. Het geeft niet weer wat je bent. En als jullie er niet meer zouden zijn, zijn wij er nog steeds met of zonder naam.

Dat is absoluut waar, en eigenlijk heel wijs ook. Kan je mij vertellen hoe het voelt om te zweven?
Ik kan alleen maar zeggen dat het lijkt alsof ik zweef. Maar mijn vleugels gaan heel snel op en neer waardoor het lijkt alsof ik zweef. Voor mij is het heel normaal om dit te doen. Maar begrijp dat dit voor jou misschien anders is omdat jij niet kan vliegen. Ik hoor het geluid van mijn vleugels overigens wel. Ik zweef dus met geluid. Maar dat is te zacht voor jou oren denk ik.

Ja dat denk ik ook, maar ik zal eens opletten als ik een van jullie zie vliegen of ik dan wat hoor of niet.

Is er iets wat je zou willen delen met mij en de rest van de mensen die dit misschien dit lezen?
Nee niet echt. Ik ben nou niet bepaald diepzinnig. Ook al noemde je me net wijs maar dat pretendeer ik absoluut niet te zijn. Mijn energie is simpel. Ik denk niet na over de dingen. Wij leven nu en we doen onze taak en drinken heel veel zoete nectar. Misschien zou alles beter zijn als de mensen ook zo zouden kunnen denken. Genieten van het leven, nu, en niet te veel nadenken, of gewoon niet nadenken, en veel zoete nectar drinken.

Misschien heb je daar wel gelijk in. We denken ook erg veel allemaal, te veel eigenlijk. Dankjewel dat je met mij wilde communiceren. Ik vind je echt prachtig zoals je op deze bloem zat te poseren. En vond het geweldig om een mooie foto van je te mogen maken. Je ging er echt voor zitten en keek zo mooi naar mij. Ik voelde echt een verbinding met je. En zal voortaan beter op jullie soort letten.
Graag gedaan. Wij insecten letten enorm op jullie. Vooral omdat jullie eigenlijk niet zo op ons letten. Tenzij we jullie irriteren met onze aanwezigheid gaan we zo goed als ongemerkt aan jullie voorbij. Ik hoorde in je gedachte dat je leuke en mooie foto’s wil maken van ons op bloemen en zoals je gemerkt hebt werken sommige van ons daar graag aan mee.

Terug naar Blog…
Aanmelden Voor Nieuwsbrief
icon-telegram.pngInstagram.pngFacebook.png