Communicator Op Energetisch Niveau
Roberta Aiello
  • © 2024 Roberta Aiello Contact 0

Roberta Aiello

Native American Style Flute

NativeAmericanStyleFluteRedKiteFlute
Ik ben echt jaren op zoek geweest naar een instrument, maar heb nooit dat ene instrument Ik ben echt jaren op zoek geweest naar een instrument, maar heb nooit dat ene instrument gevonden wat mij echt riep. Ik ben opgegroeid in een huis vol klassieke muziek. Dus als kind had ik piano les, maar dat vond ik persoonlijk helemaal niks. Ook blokfluitles stond op het programma op school, maar dat geluid, nee dat deed me ook echt helemaal niks. Later nog steeds als kind, op een fluit harp weekend waar mijn moeder ook les gaf, in Wales in Engeland, kreeg ik ook wat harp les wat ik wel absoluut helemaal geweldig vond. Maar ja een harp is wel een heel kostbaar instrument. Dus ook dat ging niet door. Ook een cello vond ik geweldig maar ook daar ben ik nooit aan begonnen. En tja uiteindelijk werd ik gewoon te oud dacht ik……
Lees Meerā€¦

Brandnetelsoep

Brandnetelsoep
Brandnetelsoep is volgens de boekjes echt super gezond. Brandnetels had ik eerder al een stukje over geschreven en die informatie kan je HIER vinden. Dus ga het hier niet hebben over de medicinale werking van de brandnetels. Maar wel dit heerlijke recept delen wat er helaas niet voor zorgde dat ik niet ziek werd.
Lees Meerā€¦

Lente Griep

Lente-Griep
Tja en dan ben je jarig en lig je in bed met een lente griep. Cadeautje van de energie zodat ik een beter immuunsysteem heb. Nou ben ik er niet voor om dingen te onderdrukken. Paracetamol heb ik al jaren niet meer gebruikt en koorts onderdrukken ben ik echt niet voor tenzij iemand al te lang enorme hoge koorts heeft en het er niet op lijkt dat de koorts vanzelf verdwijnt. Maar in mijn ogen is de koorts daar met een reden, om de bacteriën om zeep te helpen met die hogere temperatuur. En als je het gaat onderdrukken dan zorg je er voor dat je lichaam geen kans krijgt de bacteriën geheel om zeep te helpen.
Lees Meerā€¦

Kruidengeneeskunde - De Grote Brandnetel - Urtica Dioica

Grote Brandnetel - Urtica Dioica
Vandaag ga ik het hebben over de brandnetel. Deze plant is voor zoveel dingen inzetbaar. En is een van mijn absolute favorieten. Je kan er een thee van maken het in de soep doen een tinctuur een crème en een olie van maken. En is inzetbaar voor mensen en dieren…..

Aanmelden Voor NieuwsbriefLees Meerā€¦

1e Nieuwsbrief net de deur uit

Hallo Lieve mensen
Ik heb net mijn eerste nieuwsbrief verzonden. En ja ja alles ging meteen mis, hahaha.
De foto's in de mail staan niet in de nieuwsbrief en hij belande zelfs bij mij in de spam.
Ik ga eens even uitzoeken hoe ik dit wel goed kan krijgen. Maar voor nu is de 1e nieuwsbrief ook HIER online te lezen.
Veel lees plezier.

Aanmelden Voor Nieuwsbrief
Lees Meerā€¦

Nieuw! Nieuwsbrief

Hallo Lieve mensen
Ik heb een nieuwe optie toegevoegd aan mijn website. Ik geef vanaf nu de mogelijkheid om je aan te melden voor mijn nieuwsbrief.
Ik zal hierin maximaal 1x per maand een nieuwsbrief sturen rond de 1e van de maand, met daarin een overzicht van de blog berichten die ik in die maand geschreven heb.Dit is de link naar die pagina.

Aanmelden Voor Nieuwsbrief
Lees Meerā€¦

Kruidengeneeskunde - Dijkviltbraam (Rubus Armeniacus)

Dijkviltbraam-Rubus-Armeniacus
De braam is een geweldige medicinale plant voor mens en dier die op dit moment door heel Nederland bloeit. Het blad van de braam kan je drogen of vers een thee van maken. De vruchten zitten vol met vitamine A wat goed is voor je ogen, vitamine C wat goed is voor je immuunsysteem en je beschermd tegen celschade. Er zit ook vitamine E in wat ook je cellen beschermen. Verder zit er vitamine B1, B2, B3, B6, foliumzuur, Vitamine K, ijzer mangaan magnesium calcium fosfor kalium en zink. Echt een vitamine bommetje dus.

Aanmelden Voor NieuwsbriefLees Meerā€¦

Artemisia Vliegt!

ArtemisiaVliegt-17-5-2024
Artemisia's eerste vliegles, ja, ze komt al los van de grond. Binnenkort krijgt ze haar eigen heksenbezempje, hahaha.šŸ˜‚šŸ¤£
Aanmelden Voor NieuwsbriefLees Meerā€¦

Dierencommunicatie - met een zweefvlieg

Dierencommunicatie-MetEenZweefvlieg
Ik ben al een tijdje bezig om foto's te maken van bloemen en planten zodat ik daar over kan schrijven in mijn blog. Maar heel vaak als ik een mooie foto wilde maken kwam er een insect op de bloem zitten of vloog net weg. Nu dacht ik dat het wel leuk zou zijn om een serie te maken waarbij ik kort communiceer met de insecten. Deze zweefvlieg is de eerste en vond hem verschrikkelijk grappig. Ik hoop dat jullie dit gesprek ook leuk zullen vinden. Veel plezier.
Aanmelden Voor NieuwsbriefLees Meerā€¦

Kruidengeneeskunde - Brem (Cynicus Scoparius)

Brem - Cytisus Scoparius Brem 2 - Cytisus scoparius
Op dit moment staat de Brem nog steeds volop in bloei op de hei in Hilversum, maar er zijn vast en zeker ook andere plekken waar het staat.
Aanmelden Voor NieuwsbriefLees Meerā€¦

Gnocchi roomsaus met valeriaan blad

GnocchiRoomsausMetValeriaanBlad
Voor 2 personen
250 gram gnocchi met
Vers valeriaanblad,
Wat takjes peterselie
3 eet lepels (soja of kokos) yoghurt
Naar smaak kurkuma,
Cayenne peper,
zwarte peper,
1 hele grote chili peper,
knoflook naar smaak,
50 gram geroosterde zonnebloempitten en
20 gram gistvlokken om het een beetje een kaas smaak te geven,
Olijfolie om mee te bakken,
Kookvocht van de gnocchi.
Aanmelden Voor NieuwsbriefLees Meerā€¦

Foto's - Klooster monument bij Mariendaal Arnhem

KloosterMariendaalArnhemArtemsia
Gisteren zijn we heerlijk met een vriendin gaan wandelen in de omgeving van Hoeve Mariendaal in Arnhem. Wat is het daar prachtig wandelen het voelt gewoon magisch daar.
Aanmelden Voor NieuwsbriefLees Meerā€¦

Kruidengeneeskunde - Smeerwortel (Symphytum Officinale)

Smeerwortel2 Smeerwortel1
Op dit moment groeit en bloeit er overal smeerwortel. En dit zal van mei tot en met augustus overal vooral in de vochtige bermen, bloeien. De smeerwortel is een kruid die bekend staat om haar helende effecten bij een verstuiking of een kneuzing. Dit komt door de allantoïne, dit is een stof die weefsel, bot groei, kraakbeen en spiergroei stimuleert.
Aanmelden Voor NieuwsbriefLees Meerā€¦

Hemi-Sync

The Gateway Experience Wave 1
Ik schreef in mijn vorige bericht al over Hemi-Sync waar ik op dit moment zo ontzetten enthousiast over ben. De uitvinder van de Hemi-Sync heet Robert Monroe, die zijn hele leven wetenschappelijk onderzoek gedaan heeft naar het onder andere uit je lichaam treden met specifieke geluiden waardoor de frequentie van je hersens veranderde.
Aanmelden Voor NieuwsbriefLees Meerā€¦

Meditatie wel of niet?

Merlijn - Meditatie
Dat is een hele goede vraag. En heel veel mensen geven als reactie "ja maar dat kan ik niet hoor krijg nooit mijn hoofd stil", of "dat stil zitten kan ik echt niet". En ik begrijp het helemaal, geloof me bij mij ging dat ook niet direct heel gemakkelijk om te mediteren. Maar ik wist dat het belangrijk was helemaal als ik dierentolk wilde worden. Dus ben ik gaan zoeken welke meditaties voor mij het beste zouden werken.
Aanmelden Voor NieuwsbriefLees Meerā€¦

Kruidengeneeskunde - De Paardebloem (Taraxacum Officinale)

Paardebloem -  Taraxacum Officinale Paardebloem 2 -  Taraxacum Officinale
Er groeien weer overal prachtige paardenbloemen. Deze plant zit boordevol vitamine C En K en zit ook vol met calcium vooral ook omdat de wortels zo diep de aarde in gaan. Wat niemand weet is dat deze plant ook voor de rest van je tuin zorgt om iedereen om zich heen te bemesten. Het is een zwaar ondergewaardeerd prachtig plantje met ook vele medicinale toepassingen. Het zuivert de lever en is goed voor de nieren omdat het vocht afdrijvend is.

Aanmelden Voor NieuwsbriefLees Meerā€¦

Foto's - Artemisia over de brug

ArtemisiaOpDeBrugApril2024

Kijk haar genieten, eindelijk was het een beetje mooi en niet zo modderig. En had de hele wandeling dus een witte hond ipv van half zwart Happy
Aanmelden Voor NieuwsbriefLees Meerā€¦

Dierencommunicatie - Petroesjka

Petroesjka
Laat ik mijn eerste verhaal eens beginnen met de reden waarom ik jaren geleden ben gaan kijken of er überhaupt zoiets bestond als dierencommunicatie. En wat voor mij de druppel was waarom ik dacht zouden er meer mensen zijn die deze ervaringen hebben.
Aanmelden Voor NieuwsbriefLees Meerā€¦
icon-telegram.pngInstagram.pngFacebook.png