Communicator Op Energetisch Niveau
Roberta Aiello
  • © 2024 Roberta Aiello Contact 0

Roberta Aiello

June 2024

Native American Style Flute

NativeAmericanStyleFluteRedKiteFlute
Ik ben echt jaren op zoek geweest naar een instrument, maar heb nooit dat ene instrument Ik ben echt jaren op zoek geweest naar een instrument, maar heb nooit dat ene instrument gevonden wat mij echt riep. Ik ben opgegroeid in een huis vol klassieke muziek. Dus als kind had ik piano les, maar dat vond ik persoonlijk helemaal niks. Ook blokfluitles stond op het programma op school, maar dat geluid, nee dat deed me ook echt helemaal niks. Later nog steeds als kind, op een fluit harp weekend waar mijn moeder ook les gaf, in Wales in Engeland, kreeg ik ook wat harp les wat ik wel absoluut helemaal geweldig vond. Maar ja een harp is wel een heel kostbaar instrument. Dus ook dat ging niet door. Ook een cello vond ik geweldig maar ook daar ben ik nooit aan begonnen. En tja uiteindelijk werd ik gewoon te oud dacht ik……
Lees Meer…

Brandnetelsoep

Brandnetelsoep
Brandnetelsoep is volgens de boekjes echt super gezond. Brandnetels had ik eerder al een stukje over geschreven en die informatie kan je HIER vinden. Dus ga het hier niet hebben over de medicinale werking van de brandnetels. Maar wel dit heerlijke recept delen wat er helaas niet voor zorgde dat ik niet ziek werd.
Lees Meer…

Lente Griep

Lente-Griep
Tja en dan ben je jarig en lig je in bed met een lente griep. Cadeautje van de energie zodat ik een beter immuunsysteem heb. Nou ben ik er niet voor om dingen te onderdrukken. Paracetamol heb ik al jaren niet meer gebruikt en koorts onderdrukken ben ik echt niet voor tenzij iemand al te lang enorme hoge koorts heeft en het er niet op lijkt dat de koorts vanzelf verdwijnt. Maar in mijn ogen is de koorts daar met een reden, om de bacteriën om zeep te helpen met die hogere temperatuur. En als je het gaat onderdrukken dan zorg je er voor dat je lichaam geen kans krijgt de bacteriën geheel om zeep te helpen.
Lees Meer…

Kruidengeneeskunde - De Grote Brandnetel - Urtica Dioica

Grote Brandnetel - Urtica Dioica
Vandaag ga ik het hebben over de brandnetel. Deze plant is voor zoveel dingen inzetbaar. En is een van mijn absolute favorieten. Je kan er een thee van maken het in de soep doen een tinctuur een crème en een olie van maken. En is inzetbaar voor mensen en dieren…..

Aanmelden Voor NieuwsbriefLees Meer…

1e Nieuwsbrief net de deur uit

Hallo Lieve mensen
Ik heb net mijn eerste nieuwsbrief verzonden. En ja ja alles ging meteen mis, hahaha.
De foto's in de mail staan niet in de nieuwsbrief en hij belande zelfs bij mij in de spam.
Ik ga eens even uitzoeken hoe ik dit wel goed kan krijgen. Maar voor nu is de 1e nieuwsbrief ook HIER online te lezen.
Veel lees plezier.

Aanmelden Voor Nieuwsbrief
Lees Meer…
icon-telegram.pngInstagram.pngFacebook.png