Communicator Op Energetisch Niveau
Roberta Aiello
  • © 2024 Roberta Aiello Contact 0

Roberta Aiello

Dierencommunicatie

Dierencommunicatie - met een zweefvlieg

Dierencommunicatie-MetEenZweefvlieg
Ik ben al een tijdje bezig om foto's te maken van bloemen en planten zodat ik daar over kan schrijven in mijn blog. Maar heel vaak als ik een mooie foto wilde maken kwam er een insect op de bloem zitten of vloog net weg. Nu dacht ik dat het wel leuk zou zijn om een serie te maken waarbij ik kort communiceer met de insecten. Deze zweefvlieg is de eerste en vond hem verschrikkelijk grappig. Ik hoop dat jullie dit gesprek ook leuk zullen vinden. Veel plezier.
Aanmelden Voor NieuwsbriefLees Meer…

Meditatie wel of niet?

Merlijn - Meditatie
Dat is een hele goede vraag. En heel veel mensen geven als reactie "ja maar dat kan ik niet hoor krijg nooit mijn hoofd stil", of "dat stil zitten kan ik echt niet". En ik begrijp het helemaal, geloof me bij mij ging dat ook niet direct heel gemakkelijk om te mediteren. Maar ik wist dat het belangrijk was helemaal als ik dierentolk wilde worden. Dus ben ik gaan zoeken welke meditaties voor mij het beste zouden werken.
Aanmelden Voor NieuwsbriefLees Meer…

Dierencommunicatie - Petroesjka

Petroesjka
Laat ik mijn eerste verhaal eens beginnen met de reden waarom ik jaren geleden ben gaan kijken of er überhaupt zoiets bestond als dierencommunicatie. En wat voor mij de druppel was waarom ik dacht zouden er meer mensen zijn die deze ervaringen hebben.
Aanmelden Voor NieuwsbriefLees Meer…
icon-telegram.pngInstagram.pngFacebook.png