Communicator Op Energetisch Niveau
Roberta Aiello
  • © 2024 Roberta Aiello Contact 0

Roberta Aiello

Meditatie

Native American Style Flute

NativeAmericanStyleFluteRedKiteFlute
Ik ben echt jaren op zoek geweest naar een instrument, maar heb nooit dat ene instrument Ik ben echt jaren op zoek geweest naar een instrument, maar heb nooit dat ene instrument gevonden wat mij echt riep. Ik ben opgegroeid in een huis vol klassieke muziek. Dus als kind had ik piano les, maar dat vond ik persoonlijk helemaal niks. Ook blokfluitles stond op het programma op school, maar dat geluid, nee dat deed me ook echt helemaal niks. Later nog steeds als kind, op een fluit harp weekend waar mijn moeder ook les gaf, in Wales in Engeland, kreeg ik ook wat harp les wat ik wel absoluut helemaal geweldig vond. Maar ja een harp is wel een heel kostbaar instrument. Dus ook dat ging niet door. Ook een cello vond ik geweldig maar ook daar ben ik nooit aan begonnen. En tja uiteindelijk werd ik gewoon te oud dacht ik……
Lees Meer…

Hemi-Sync

The Gateway Experience Wave 1
Ik schreef in mijn vorige bericht al over Hemi-Sync waar ik op dit moment zo ontzetten enthousiast over ben. De uitvinder van de Hemi-Sync heet Robert Monroe, die zijn hele leven wetenschappelijk onderzoek gedaan heeft naar het onder andere uit je lichaam treden met specifieke geluiden waardoor de frequentie van je hersens veranderde.
Aanmelden Voor NieuwsbriefLees Meer…

Meditatie wel of niet?

Merlijn - Meditatie
Dat is een hele goede vraag. En heel veel mensen geven als reactie "ja maar dat kan ik niet hoor krijg nooit mijn hoofd stil", of "dat stil zitten kan ik echt niet". En ik begrijp het helemaal, geloof me bij mij ging dat ook niet direct heel gemakkelijk om te mediteren. Maar ik wist dat het belangrijk was helemaal als ik dierentolk wilde worden. Dus ben ik gaan zoeken welke meditaties voor mij het beste zouden werken.
Aanmelden Voor NieuwsbriefLees Meer…
icon-telegram.pngInstagram.pngFacebook.png