Communicator Op Energetisch Niveau
Roberta Aiello
  • © 2024 Roberta Aiello Contact 0

Roberta AielloNieuwsbrief nummer 1 - Juni 2024Lieve mensen,

Wat ontzettend leuk dat jullie je ingeschreven hebben voor de maandelijkse nieuwsbrief met daarin een overzicht van mijn geschreven blog berichten, en daarin uiteraard ook een kort berichtje van mij vooraf.

Als je een studie kruidengeneeskunde doet dan wil dat niet automatisch zeggen dat je meteen alles weet. En schrijven over al deze planten en hun medicinale maar ook eetbare gebruik helpt enorm om mijn kennis te vergroten en vind ik ook ontzettend leuk om deze kennis te delen.

De komende maanden zal ik regelmatig wat plaatsen op mijn website over kruiden en hun gebruik voor mens en dier, vooral nu omdat er overal zoveel moois groeit en bloeit.

Ik geniet zo enorm van het schrijven van de stukjes over al mijn interesses, en hoop dat jullie net zo van het lezen zullen genieten als ik van het schrijven.

Mocht deze nieuwsbrief niet goed leesbaar zijn dan kunnen jullie hem HIER online lezen.

Tot volgende maand.
🌞
Zonnige groetjes van
Roberta AielloNieuw! Nieuwsbrief
26/05/24 16:38 Opgeslagen in: Kruidengeneeskunde
Hallo Lieve mensen
Ik heb een nieuwe optie toegevoegd aan mijn website. Ik geef vanaf nu de mogelijkheid om je aan te melden voor mijn nieuwsbrief.
Ik zal hierin maximaal 1x per maand een nieuwsbrief sturen rond de 1e van de maand, met daarin een overzicht van de blog berichten die ik in die maand geschreven heb.
Lees Meer
Stacks Image 74
Kruidengeneeskunde - Dijkviltbraam (Rubus Armeniacus)
26/05/24 16:38 Opgeslagen in: Kruidengeneeskunde
De braam is een geweldige medicinale plant voor mens en dier die op dit moment door heel Nederland bloeit. Het blad van de braam kan je drogen of vers een thee van maken. De vruchten zitten vol met vitamine A wat goed is voor je ogen, vitamine C wat goed is voor je immuunsysteem en je beschermd tegen celschade. Er zit ook…
Lees Meer
Stacks Image 69
Artemisia Vliegt!
26/05/24 16:38 Opgeslagen in: Foto's
Artemisia's eerste vliegles, ja, ze komt al los van de grond. Binnenkort krijgt ze haar eigen heksenbezempje, hahaha.😂🤣
Lees Meer
Stacks Image 28
Dierencommunicatie - met een zweefvlieg
24/05/24 17:52 Opgeslagen in: Dierencommunicatie
Ik ben al een tijdje bezig om foto's te maken van bloemen en planten zodat ik daar over kan schrijven in mijn blog. Maar heel vaak als ik een mooie foto wilde maken kwam er een insect op de bloem zitten of vloog net weg. Nu dacht ik dat het wel leuk zou zijn om een serie te maken waarbij ik kort communiceer met de insecten.
Lees Meer
Stacks Image 32
Kruidengeneeskunde - Brem (Cynicus Scoparius)
18/05/24 18:12 Opgeslagen in: Kruidengeneeskunde
Op dit moment staat de Brem nog steeds volop in bloei op de hei in Hilversum, maar er zijn vast en zeker ook andere plekken waar het staat.
Lees Meer…
Stacks Image 36
Gnocchi roomsaus met valeriaan blad
15/05/24 15:44 Opgeslagen in: Eten uit de Natuur
Voor 2 personen
250 gram gnocchi met, Vers valeriaanblad, Wat takjes peterselie, 3 eet lepels (soja of kokos) yoghurt, Naar smaak kurkuma, Cayennepeper, zwarte peper.
1 hele grote chili peper, knoflook naar smaak, 50 gram geroosterde, zonnebloempitten en 20 gram gistvlokken om het een beetje een kaas smaak te geven, Olijfolie om mee te bakken, Kookvocht van de gnocchi.
Lees Meer…
Stacks Image 40
Klooster monument bij Mariendaal Arnhem
12/05/24 16:29 Opgeslagen in: Foto's
Gisteren zijn we heerlijk met een vriendin gaan wandelen in de omgeving van Hoeve Mariendaal in Arnhem. Wat is het daar prachtig wandelen het voelt gewoon magisch daar.
Lees Meer…
Stacks Image 44
Kruidengeneeskunde - Smeerwortel (Symphytum Officinale)
12/05/24 15:32 Filed in: Kruidengeneeskunde
Op dit moment groeit en bloeit er overal smeerwortel. En dit zal van mei tot en met augustus overal vooral in de vochtige bermen, bloeien.
De smeerwortel is een kruid die bekend staat om haar helende effecten bij een verstuiking of een kneuzing. Dit komt door de allantoïne, dit is een stof die weefsel, bot groei, kraakbeen en spiergroei stimuleert.

Lees Meer…
Stacks Image 48
Hemi-Sync
11/05/24 14:10 Opgeslagen in: Meditatie
Ik schreef in mijn vorige bericht al over Hemi-Sync waar ik op dit moment zo ontzetten enthousiast over ben. De uitvinder van de Hemi-Sync heet Robert Monroe, die zijn hele leven wetenschappelijk onderzoek gedaan heeft naar het onder andere uit je lichaam treden met specifieke geluiden waardoor de frequentie van je hersens veranderde.
Lees Meer…
Stacks Image 52
Meditatie wel of niet?
09/05/24 12:23 Opgeslagen in: Meditatie | Dierencommunicatie
Dat is een hele goede vraag. En heel veel mensen geven als reactie "ja maar dat kan ik niet hoor krijg nooit mijn hoofd stil", of "dat stil zitten kan ik echt niet". En ik begrijp het helemaal, geloof me bij mij ging dat ook niet direct heel gemakkelijk om te mediteren. Maar ik wist dat het belangrijk was helemaal als ik dierentolk wilde worden. Dus ben ik gaan zoeken welke meditaties voor mij het beste zouden werken.
Lees Meer…
Stacks Image 56
Kruidengeneeskunde - De Paardebloem
06/05/24 12:36 Opgeslagen in: Kruidengeneeskunde
Er groeien weer overal prachtige paardenbloemen. Deze plant zit boordevol vitamine C En K en zit ook vol met calcium vooral ook omdat de wortels zo diep de aarde in gaan. Wat niemand weet is dat deze plant ook voor de rest van je tuin zorgt om iedereen om zich heen te bemesten. Het is een zwaar ondergewaardeerd prachtig plantje met ook vele medicinale toepassingen. Het zuivert de lever en is goed voor de nieren omdat het vocht afdrijvend is.
Lees Meer…
Stacks Image 60
Artemisia over de brug
02/05/24 17:05 Opgeslagen in: Foto's
Kijk haar genieten, eindelijk was het een beetje mooi en niet zo modderig. En had de hele wandeling dus een witte hond ipv van half zwart
Lees Meer…
Stacks Image 64
Dierencommunicatie - Petroesjka
29/04/24 12:05 Filed in: Dierencommunicatie
Laat ik mijn eerste verhaal eens beginnen met de reden waarom ik jaren geleden ben gaan kijken of er überhaupt zoiets bestond als dierencommunicatie. Wat voor mij de druppel was waarom ik dacht zouden er meer mensen zijn die deze ervaringen hebben.
Lees Meer…
Mocht je je af willen melden dan kan dit HIER
icon-telegram.pngInstagram.pngFacebook.png